Tekne Tatili

Ege Kıyılarında Yatla Romantik Kaçamaklar

Ege Kıyılarında Yatla Romantik Kaçamaklar, Bu yaz partnerinizle birlikte romantik bir kaçamak mı yapmak istiyorsunuz? Cevabınız evet ise başbaşa yat ile tatile çıkmayı düşünebilirsiniz. Peki nerede olmak istersiniz? Tatil severlerin en çok tercih ettiği masmavi denizinde seyir yapabileceğiniz Türkiye’nin incisi olan Ege bölgesini önerebiliriz.

Güzel bir tatil için olması gerekenler: Masmavi Ege sularında bir yat, sen ve partnerin. Daha ne isteyebilirsin ki!

Ege Bölgesinde Yat ile Gidebileceğiniz Özel Destinasyonlar

Ege Kıyılarında Yatla Romantik Kaçamak
Ege Kıyılarında Yatla Romantik Kaçamak

Seyahatlerimizi gerçekleştirmeden önce nereye gideceğimiz ile ilgili planlar yaparız. Planlarımızı yaparken de en büyük yardımcımız olan internet sitelerine göz atarız. Memnuniyetleri gözlemler, sonrasında kendi oluşturacağımız listemize ekleriz. Memnuniyet oranının yüksek olduğu, buna oranla ziyaretçi sayısını da göz önünde bulundurarak sizler için bir liste hazırladık. Bu listede sizlere kolaylık olması için en gözde ege kıyılarını inceledik.

Ege’de en çok tercih edilen beldeler:

  • Bozcaada

Eşsiz seyir manzarası sunan, çeşitli koylara ev sahipliği yapan Bozcaada da en çok tercih edilen koy Akvaryum koyudur. Akvaryum koyunun bizlere sunduğu masmavi denizi ve içerisinde bulunan mağaralarla birlikte görülmeye değer.

  • Çeşme

Ege kıyılarını gezerken içimize aniden gelen “İzmir de kumru yemeliyim mi?” hissi. İzmir’de en iyi kumru nerede yenir? Tabii ki, Çeşme’de. Hemen sonrasında partneriniz ile birlikte Alaçatı sokaklarında kısa bir tur attıktan hemen sonra gün batımını seyretmek için Paşalimanı’na gidiyoruz.

  • Garip Adası 

Filmlerde görebileceğiniz güzelliğe sahip, kendinizin bambaşka bir diyarda olduğunuzu hissedeceğiniz Garip adası, İzmir’in Dikili ilçesinde yer almaktadır. Denizin mavisi aklınızın bir köşesinde hep kalacaktır.

  • Ayıbalığı koyu

Rotanızı bu bölgeye çevirin ve gözlerinizi bu koyda açın. Partnerinizin tekrar gelmek isteyeceği bilinmeyen bir koy. Yeşilin ve mavinin bütününü burada görebilirsiniz.

  • Delikli koy

Sosyal medya üzerinden paylaşacağınız fotoğrafta merakları üzerinize çekeceksiniz. çünkü delikli koy farklı bir görsel sunmaktadır. Dalgaların aşındırdığı kayalar sizin ve takipçilerinizin de dikkatinizi çekecektir.

  • Haydar Koyu

Aydın’ın Didim ilçesinde yer alan, arabayla ulaşım zor olduğu için arazi şartlarına uygun araçla gidilmesi önerilir fakat sizin böyle bir sorununuz olmayacak. Yat ile bu yolculuk çok kolay olacak. Demir attığımız bu koy, hiçbir tesisin yer almadığı, doğal ve tekrar görmek isteyeceğiniz bir koy. Plajı küçük, denizi kumlu olan, denizden çıkmak istemeyeceğiniz bir koy.

  • Fethiye Kabak Koyu

Popülerlik kazanmış Kabak koyunu ziyaret etmezsek olmazdı. gece denizin serin sularına kendimizi bırakırken, sırtüstü uzanıp yıldızları seyredebileceğimiz bir destinasyondur.

Partnerinizi Etkileyebileceğiniz Aktiviteler

Unutulmaz bir yat tatili için partnerinizi etkileyebileceğiniz etkinlikler:

  • Doğum günü sürprizi
  • Evlenme teklifi
  • Yıl dönümü 
  • Balayı

Ege kıyılarında gezinirken, partnerinizin için düzenlemiş olduğunuz tatilinizden daha fazla keyif alabilmesi için ve partnerinize unutulmaz bir an yaşatmak için yat tatilinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Özel günleriniz ile birlikte yat tatilinizi unutulmaz kılabilirsiniz. Öncesinde hazırlayacağınız özel konuşma, rüzgarın sesi eşliğinde yenen romantik akşam yemeği ve gecenin sonunda yapılan dans ile tatiliniz unutulmaz olacaktır.

Çiftler Neden Yat Tatilini Tercih Etmeliler? 

Romantik bir yat tatilinde, kendinize ve partnerize ayıracak yeterince vaktiniz olacaktır. Bu vakti daha verimli kılmak için gerçekleştireceğiniz aktivitelerin yanında partnerinizle ne kadar uyumlu olduğunuzu keşfedeceksiniz. 

Dünyadan kopuk, sadece kendi sesiniz ve partnerinizin sesini duyabileceğiniz bir dünyanın içerisinde, olabildiğince doğal halinizle olacaksınız. Günlük rutinlerinizden uzakta kaldığınız, sosyal hobilerinizi ardında bıraktığınız sadece ve sadece kendiniz olduğunuz, partnerinize odaklandığınız bir zaman dilimi olacak. Uyanır uyanmaz göreceğiniz tek bir yüz var partnerinizin yüzü, duyacağınız tek bir ses var partnerinizin sesi. Sadece partnerinizin sorularılarına cevap bulabilir, sorunlarına çözüm olabilirsiniz.

Yat tatili ile ilişkinize katacağı değerler:

  • Birbirinizi tanıma
  • Birbirinizi dinleme
  • Doğal olma
  • Yeteneklerinizi keşfetme
  • Beklentilerinizi öğrenme
  • İlişkide görev paylaşımı

Ege Kıyılarında Yatla Romantik Kaçamaklar

Mürettebatlı Yat
Mürettebatlı Yat

Romantik yat tatilimizi keyifli hale getirmek için en uygun zaman dilimini seçmeliyiz.Tatilimizi planlamadan önce doğru hava koşullarını göz önünde bulundurmalıyız. Partnerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz yat tatilimizin en iyi şekilde olması için doğru zamanı tercih etmeliyiz. Bu yüzden gerçekleşebilecek olumlu ve olumsuz bütün ihtimalleri öncesinde göz önünde bulundurmalı ve tedbirler hazır olmalıdır.

Egenin serin sularında partnerinizle unutulmaz bir zaman geçirmek için Ege denizinin  en durgun zaman dilimi olan ilkbahar mevsiminin sonu ve yaz aylarını tercih etmeliyiz. Yine de tatilimizi gerçekleştirmeden önce hava durumunu kontrol etmeliyiz.

İsteğiniz olan yat ile seyahatinizi gerçekleştirmek için bir fırsat. Bizler sizlerin ilgi duyabileceği başlıkları inceledik.  Memnuniyet oranınını göz önünde bulundurarak, gidilmesi gereken koyları inceledik. Sizlere sunduğumuz tavsiyeler sayesinde araştırmanız ve tatiliniz daha güzel geçecek.

Partnerinizin sizi unutmamasını sağlayacak etkinlikleri gerçekleştirmek için yola çıkmalısınız. Söylediğimiz gibi gerekli olanlar yat, sen ve partnerin. 

Ege de partnerinizle birlikte gerçekleştirdiğiniz bu kaçamak sizi eşsiz kılacak.

Egenin serin sularında yüzerken ya da yatınızda güneşlenirken bir sonraki tatilinizi planlıyacağınız bir tatiliniz olacak. Partnerinizle unutulmaz günler yaşadığınız, farklı koyları denizleri keşfettiğiniz bu yolculuk.…

Nuovo Yachting

Geçmişten bugüne hizmet veren Nuovo, donanımları ve kalitesi ile müşterileri memnun etmeyi başarır. 20 yıllık deneyime sahip firma, birbirinden farklı yat kiralama seçenekleri ile öne çıkar. Ekonomik, standart, lüks delüks gibi yat seçenekleri ile müşteri konforunu en üst düzeyde sağlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu